Galerii imagini

Curs CRFPA Călăraşi - frizer

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:4,954,950
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.236.132.132

BUCATAR

Perioada desfăşurare:    03/10/2011 - 07/03/2012
Locaţie:
CRFPA Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 98, Rm. Valcea, Valcea, Sud-Vest Oltenia
Instructori:
Cazangiu Virgil, Sirbu Dacian, Calugaritoiu Mihai
Persoanele care au urmat programul de formare profesionala „BUCATAR” au obtinut competentele specifice acestei meserii si a competentelor fundamentale.
Competentele meseriei:
-asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
-prevenirea poluarii mediului;
-organizarea cadrului generalde deschidere si inchidere a activitatii sectiei;
-aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca;
-pregatirea fripturilor;
-pregatirea mancarurilor din carne;
-pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase;
-prepararea mancarurilor de peste si fructe de mare;
-pregatirea preparatelor lichide;
-prepararea fondurilor glace;
-realizarea sosurilor;
-pregatirea antreurilor calde si reci;
-pregatirea gustarilor calde si reci;
-realizarea salatelor;
-realizarea aluaturilor de baza;
-prepararea dulciurilor (deserturilor)
Competente fundamentale:
-comunicare interactiva la locul de munca;
-efectuarea muncii in echipa.
 
 
Durata programului de formare a fost de 720 ore, din care 240 teorie si 480 practica. Instruirea se desfasoara in salile de curs ale CRFPA Valcea.

Evaluarea finala care a avut loc in data de 17.03.2012 s-a facut prin acordarea de note de catre o comisie de examinare, pe baza examen scris grila si a unei lucrari practice executate de cursant.
Pentru obtinerea certificatului de calificare, persoana instruita a trebuit sa obtina, la aceasta evaluare, media minima 5(cinci) la proba teoretica si 6(sase) la proba practica.

Certificarea consta in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de calificare tip M.M.S.S.F. si M.E.C insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului.