Galerii imagini

Curs Operator introducere, validare si prelucrare date

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:5,582,735
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.235.25.169

Cheia succesului în afaceri : Omul potrivit la locul potrivit!

Cheia succesului în afaceri : Omul potrivit la locul potrivit!
Calitatea personalului reprezintă garanţia succesului în afaceri, iar pentru siguranţă optimă, servicii profesionale şi un sistem de operare eficient este foarte important ca personalul să fie calificat, bine pregătit şi motivat.

Dacă sunteţi o companie publică sau privată de pe raza judetelor  Vâlcea, Călăraşi, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş, Ilfov, Gorj şi Ialomiţaşi doriţi să angajati personal calificat pentru a creşte eficienţa afacerii dumneavoastră acum este momentul potrivit.

Deficitul de personal calificat de pe piaţa locală a fost diminuat, proiectul “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”calificând la standarde europene peste 450 de persoane în meserii precum: lucrător în comerţ, comerciant (vânzător) mărfuri alimentare; mecanic auto, instalator instalatii tehnico-sanitare şi de gaze, operator introducere validare şi prelucrare date, bucătar, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, patiser, brutar, frizer coafor manichiurist pedichiurist, fierar betonist montator prefabricate, zidar pietrar tencuitor, lucrător în structuri pentru construcţii, confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase plastice, confecţioner (asamblor) articole din textile, lucrător în cultura plantelor, lucrător în creşterea animalelor.
 
Dezvoltate pe baza deficitului de forţă de muncă calificată identificat atât de ANOFM cât şi în urma unor focus grupuri organizate cu angajatorii din cele 9 judeţe vizate de proiect, cursurile de calificare sau recalificare oferite respectă standardele europene de calitate şi îşi propun susţinerea angajatorilor în selectarea de personal specializat.
Pentru a veni în ajutorul angajatorilor interesaţi să recruteze personal calificat, Centrele de Formare Profesională a Adulţilor din regiunile Muntenia şi Oltenia oferă organizaţiilor oportunitatea de a selecta personal bine pregătit din sutele de persoane care au finalizat cursurile de calificare sau recalificare din cadrul proiectului în cele mai căutate domenii de pe piaţa actuală a muncii printre care: comerţ cu amanuntul (153 persoane), industria alimentară (123 persoane) şi agricultură (56 persoane).

Organizaţiile care au nevoie de personal specializat pe un domeniu anume pot cere mai multe detalii accesând site-ul  www.calificare-someri.ro sau contactând unul dintre centrele regionale care se ocupă de organizarea cursurilor: CRFPA Vâlcea: tel. 0250/714450; CRFPA Călăraşi: tel. 0242/314353; CRFPA Teleorman: tel. 0247/417291.
Proiectul “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!" şi a debutat la data de 01.06.2010, având o perioadă de implementare de 36 de luni, cu o valoare totală de 13.506.130 lei.

Proiectul este implementat de Confederaţia Naţională Sindicală “Cartel ALFA”, în calitate de beneficiar, având ca parteneri Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Teleorman, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi SIVECO Romania SA.
 
Contact
Persoana de contact: Adrian Clipii
Func
ţia:Departament Social
Compania: CNS ”Cartel Alfa”
Email:adrianclipii@cartel-alfa.ro
Telefon/fax: 021 317 10 50/ 021 317 10 41
Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 202A, etaj 2, camera 14