Galerii imagini

Curs Lucrator in structuri pt constructii

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:5,480,832
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.237.97.64

Doriţi să angajaţi oameni calificaţi?

Dacă vreţi să vă extindeţi echipa, avem o veste bună! Oamenii pe care îi căutaţi au absolvit cursuri de formare în cele mai cerute meserii şi sunt gata să înceapă munca.

Angajatorii din Teleorman, Vâlcea şi Călăraşi pot acum să recuteze personal calificat în meserii precum: lucrător în comerţ, comerciant (vânzător) mărfuri alimentare; mecanic auto, instalator instalatii tehnico-sanitare şi de gaze, operator introducere validare şi prelucrare date, bucătar, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, patiser, brutar, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, fierar betonist, montator prefabricate, zidar, pietrar, tencuitor, lucrător în structuri pentru construcţii, confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase plastice, confecţioner (asamblor) articole din textile, lucrător în cultura plantelor, lucrător în creşterea animalelor.
 
Cursurile de formare s-au desfăşurat în cadrul proiectului “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, fiind organizate de Centrele de Formare Profesională a Adulţilor.

Organizaţiile care au nevoie de personal specializat pe un domeniu anume pot afla mai multe detalii accesând site-ul  http://www.calificare-someri.ro sau contactând unul dintre centrele regionale care s-a ocupat de organizarea cursurilor: CRFPA Vâlcea: tel. 0250/714450; CRFPA Călăraşi: tel. 0242/314353; CRFPA Teleorman: tel. 0247/417291.

Proiectul “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!" şi a debutat la data de 01.06.2010, având o perioadă de implementare de 36 de luni, cu o valoare totală de 13.506.130 lei.

Proiectul este implementat de Confederaţia Naţională Sindicală “Cartel ALFA”, în calitate de beneficiar, având ca parteneri Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Teleorman, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi SIVECO Romania SA.

Contact
Persoana de contact: Adrian Clipii
Funcţia:Departament Social

Compania:CNS ”Cartel Alfa”
Email:
adrianclipii@cartel-alfa.ro
Telefon/fax: 021 317 10 50/ 021 317 10 41
Adresa: Splaiul Independen
ței, Nr. 202A, etaj 2, camera 14