Galerii imagini

Curs Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:5,480,824
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.237.97.64

Fii competent pe piaţa muncii! Alege o meserie căutată!

Fii competent pe piaţa muncii! Alege o meserie căutată!
În contextul economic ulterior crizei, multe din locurile de muncă pierdute nu vor fi recreate. Vor fi create noi locuri de muncă pentru care va fi nevoie de competenţe noi, iar pentru a-şi creşte şansele de angajare, şomerii de toate vârstele trebuie să urmeze cursuri de calificare/recalificare orientate pe cerinţele actuale ale pieţei.
Dacă sunteţi şomer şi aveţi domiciliul în judeţele Vâlcea, Călăraşi, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş, Ilfov, Gorj şi Ialomiţa, proiectul “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”vă va sprijini oferindu-vă cursuri de formare profesională gratuite pentru a obţine un loc de muncă şi o carieră profesională de succes!

Cursurile de formare profesională organizate în cadrul proiectului sunt dezvoltate pe baza analizei atente a nevoii locale şi a deficitului de forţă de muncă identificat în fiecare judeţ pentru a răspunde eficient cerinţelor pieţei.
În urma analizei studiilor efectuate de ANOFM cu privire la nevoia de forţă de muncă în anumite domenii de activitate si meserii,pe baza situaţiei locurilor de muncă vacante declarate de angajatori şi a unor focus grupuri organizate cu angajatorii din cele 9 judeţe vizate de proiect,    s-au identificat o serie de meserii căutate pe piaţa actuală a muncii, iar cursurile de formare profesională organizate în cadrul proiectului au fost adaptate acestor cerinţe.
Astfel,  în prezent, centrele regionale de formare profesională a adulţilor (CRFPA), partenere în cadrul proiectului, oferă calificări în cele mai căutate meserii pe piaţa actuală a muncii din regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest:
 
CRFPA Călăraşi - ospătar chelner vânzător în unităţi de alimentaţie, lucrător în comerţ , frizer, zidar pietrar tencuitor, comerciant vânzător marfuri alimentare, brutar şi lucrător structuri construcţii; CRFPA Teleorman - ospătar chelner vânzător în unităti de alimentaţie,  bucătar, operator introducere validare şi prelucrare date,  instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze, operator confecţioner industrial,  lucrător structuri construcţii; CRFPA Vâlcea -  lucrător în comerţ,  bucătar,  operator  introducere validare şi prelucrare date şi instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze.

Cursurile sunt actualizate periodic pe baza unei analize a cererii de pe piaţa muncii în regiunile vizate, iar la absolvire, participanţii vor primi un certificat de absolvire recunoscut oficial în România, care conferă un avantaj în competiţia pentru obţinerea unui loc de muncă!
Şomerii sau persoanele în căutarea unui loc de muncă pot cere mai multe detalii despre cursurile de formare profesională aflate în desfăşurare şi pot participa gratuit la acestea accesând site-ul  www.calificare-someri.ro sau contactând unul dintre centrele regionale care se ocupă de organizarea cursurilor: CRFPA Vâlcea: tel. 0250/714450; CRFPA Călăraşi: tel. 0242/314353; CRFPA Teleorman: tel. 0247/417291.
Proiectul “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!" şi a debutat la data de 01.06.2010, având o perioadă de implementare de 36 de luni, cu o valoare totală de 13.506.130 lei.
Proiectul este implementat de Confederaţia Naţională Sindicală “Cartel ALFA”, în calitate de beneficiar, având ca parteneri Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Teleorman, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi SIVECO Romania SA.
 
Contact
Persoana de contact: Adrian Clipii
Func
ţia:Departament Social
Compania: CNS ”Cartel Alfa”
Email:adrianclipii@cartel-alfa.ro
Telefon/fax: 021 317 10 50/ 021 317 10 41
Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 202A, etaj 2, camera 14