Galerii imagini

Curs Operator confectioner industrial

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:5,480,807
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.237.97.64

Firmele din Teleorman pot recruta muncitori calificaţi

Sezonul recrutărilor de personal a început! Angajatorii din judeţul Teleorman pot selecta lucrători calificaţi. Aceştia au absolvit cursurile de instruire demarate în luna decembrie 2012 şi finalizate  în mai 2013, potrivit curriculei specifice. Cursurile au fost gratuite, datorită cofinanţării oferite de Fondul Social European şi au fost găzduite de Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) din Teleorman.

Şomerii au fost calificaţi în meserii precum constructor, bucătar, ospătar, instalator tehnico-sanitare şi gaze, lucrător în cultura plantelor, lucrător în comerţ, operator introducere, validare şi prelucrare date, operator - confecţioner industrial.

În judeţul Teleorman, rata şomajului este de 9,75%, fiind una dintre cele mai mari din ţară. Peste 16.000 de persoane se aflau în aprilie 2013 în şomaj.

Prin proiectul “Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa să-şi găsească slujba pe care şi-o doresc.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!" şi a debutat la data de 01.06.2010 având o perioadă de implementare de 36 de luni, având o  valoare totală de 13.506.130 Lei.

Grupul ţintăal proiectului îl constituie persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă: şomeri de lungă durată, şomeri peste 45 ani, şomeri tineri, inclusiv femei. Proiectul pune accent pe respectarea tuturor principiilor egalităţii de şanse, dezvoltării durabile şi combaterii discriminării.

Proiectul urmăreşte să faciliteze integrarea pe piaţa muncii şi în viaţa activă unui număr de cel puţin 1.050 de şomeri, prin găsirea celor mai potrivite soluţii de calificare şi recalificare pentru grupul ţintă, în funcţie de evoluţia pieţei muncii din regiunile de dezvoltare Sud Vest şi Sud Muntenia.

Proiectul este implementat de Confederaţia Naţională Sindicală “Cartel ALFA”, în calitate de solicitant, şi Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Teleorman, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi SIVECO Romania SA, în calitate de parteneri.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi site-ul http://www.calificare-someri.ro/CRFPA-Teleorman

Contact
Persoana de contact: Adrian Clipii
Funcţia:Departament Social
Compania:CNS ”Cartel Alfa”
Email:adrianclipii@cartel-alfa.ro
Telefon/fax: 021 317 10 50/ 021 317 10 41
Adresa: Splaiul Independenței, Nr. 202A, etaj 2, camera 14