Galerii imagini

Curs CRFPA Călăraşi - zidar

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:5,480,852
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.237.97.64

Invitaţie conferinţă de presă

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Axa prioritară nr. 5 “Promovarea măsurilor active de ocupare”

Domeniul major de interventie 5.1 „ Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”

Titlul proiectului: Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest

Contract nr.: POSDRU/ 82 / 5.1 / S / 59274

"Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!"

 

INVITAŢIE

 

Stimată doamnă/Stimate domn,

 

 

Vă invităm joi 26 august 2010, ora 11.00 să participaţi la Conferinţa de Presă organizată cu ocazia lansării proiectului „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”. Evenimentul se va desfăşura la sediul Confederaţiei Naţionale Sindicale „Cartel ALFA“ –Splaiul Independenţei, Nr. 202A, etaj 2.

 

Proiectul urmăreşte să faciliteze integrarea pe piaţa muncii şi în viaţa activă a unui număr de cel puţin 1.050 de şomeri, prin găsirea celor mai potrivite direcţii de calificare şi recalificare, în funcţie de evoluţia pieţei muncii din regiunile de dezvoltare Sud-Vest şi Sud, punând accent pe combaterea discriminării şi respectarea principiilor egalităţii de şanse.

 

Proiectul este derulat de Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA“, în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Teleorman, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi SIVECO Romania  SA.

 

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la adresa - ilinca.georgescu@siveco.ro sau comunicare@cartel-alfa.ro până miercuri 25 august 2010. În cazul în care nu puteţi participa, vă rugăm să ne recomandaţi pe altcineva din cadrul organizaţiei pe care o reprezentaţi.

 

 

Bogdan Iuliu HOSSU                                                                                   Romulus NIŢĂ

Preşedinte CNS “Cartel ALFA”                                                                    Manager de Proiect