Galerii imagini

Curs CRFPA Călăraşi - Curs lucrator in structuri pentru constructii

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:4,955,222
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.236.132.132

Lucrător în comerţ sesiune 2

Perioada desfăşurare:    01/12/2010 - 22/02/2011
Locaţie:
CRFPA Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 98, Rm. Valcea, Valcea, Sud-Vest Oltenia
Instructori:
Cumpanasu Diana-Nicoleta , Stroe Cristina Mihaela,  Preduca Gheorghe, Calugaritoiu Mihai

Persoanele care urmeaza programul de formare profesionala „Lucrator in comert” vor obtine competentele si deprinderile necesare pentru comunicarea cu clientii, prezentarea produselor catre acestia, crearea conditiilor corespunzatoare vanzarii, promovarea imaginii societatii la interfata cu clientul, intocmirea formelor de plata si incasare a banilor.

Durata programului de formare este de 360 ore, din care 120 teorie si 240 practica. Instruirea se desfasoara in salile de curs ale CRFPA Valcea.

Evaluarea finala care va avea loc in data de 24.02.2011 se va face, prin acordarea de note de catre o comisie de examinare, pe baza examen scris grila si a unei lucrari practice executate de cursant.
Pentru obtinerea certificatului de calificare, persoana instruita trebuie sa obtina, la aceasta evaluare, media minima 5(cinci) la proba teoretica si 6(sase) la proba practica.
Certificarea consta in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de calificare tip M.M.S.S.F. si M.E.C insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului.