Galerii imagini

Curs instalator instalatii tehnico-sanitare si gaze

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:4,954,967
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.236.132.132

LUCRATOR IN COMERT

Perioada desfăşurare:    03/10/2011 - 20/12/2011
Locaţie:
CRFPA Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 98, Rm. Valcea, Valcea, Sud-Vest Oltenia
Instructori:
Boteanu Gabriela Floricica, Stroe Viorel, Ciucioi Maria Daniela

Persoanele care au urmat programul de formare profesionala „Lucrator in comert” au obtinut competentele si deprinderile necesare pentru comunicarea cu clientii, prezentarea produselor catre acestia, crearea conditiilor corespunzatoare vanzarii, promovarea imaginii societatii la interfata cu clientul, intocmirea formelor de plata si incasare a banilor.

Durata programului de formare a fost de 360 ore, din care 120 teorie si 240 practica. Instruirea s-a desfasurat in salile de curs ale CRFPA Valcea.

Evaluarea finala care a avut loc in data de 21.12.2011, s-a facut prin acordarea de note de catre o comisie de examinare, pe baza examen scris grila si a unei lucrari practice executate de cursant.
Pentru obtinerea certificatului de calificare, persoana instruita a trebuit sa obtina, la aceasta evaluare, media minima 5(cinci) la proba teoretica si 6(sase) la proba practica.

Certificarea a constat in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de calificare tip M.M.S.S.F. si M.E.C insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului.