Galerii imagini

Curs Lucrator in structuri pt constructii

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
Cod:
Imagine CAPTCHA
Introduceţi caracterele prezentate in imagine.

Noutăţi

Informaţi-vă asupra ultimilor noastre noutăţi!

Emite conţinut

Sondaj piaţa muncii

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” vă invită să participaţi, în cadrul Proiectului cu finanţare europeană „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest”, la un sondaj de 7 întrebări...

citeşte mai mult...

Statistici

  • Afişări:5,480,858
  • Vizitatori unici:0
  • Utilizatori înregistraţi:240
  • Vizitatori neînregistraţi:64
  • IP-ul dvs. 3.237.97.64

Doriţi să vă eficientizaţi afacerea? Alegeţi pentru angajare personal specializat, cu certificat de calificare/recalificare profesională

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritară nr.5 “Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”
Titlul proiectului: Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru integrarea  şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud-Muntenia şi Sud-Vest
Contract nr.: POSDRU/82/5.1/S/59274
“Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013” – “Investeşte în oameni!”   
        
Doriţi să vă eficientizaţi afacerea? Alegeţi pentru angajare personal specializat, cu certificat de calificare/recalificare profesională

Dacă sunteţi o companie publică sau privată şi doriţi să faceţi angajări, vă recomandăm să selectaţi personal ce a urmat cursurile noastre acreditate de calificare sau recalificare. Astfel, puteţi opta pentru personal calificat la standarde europene pentru meserii precum: lucrător în comerţ, operator introducere validare şi prelucrare date, mecanic auto, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, fierar betonist montator prefabricate, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, patiser, bucătar, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, confecţioner-asamblator în articole din textile, lucrător în cultura plantelor, lucrător în creşterea animalelor. În plus, puteţi să ne transmiteţi cererea dumneavoastră pentru meseriile în care aveţi nevoie de personal calificat, iar noi putem să pregătim lucrătorii de care aveţi nevoie organizând cursuri de formare profesională potrivit nevoilor companiei şi competenţelor/exigenţelor activităţii pe care o desfăşuraţi.

“Invităm toate companiile publice şi private să se adreseze Centrelor de Formare Profesională a Adulţilor din regiunile Muntenia şi Oltenia pentru a fi sprijiniţi în angajarea de personal specializat. Şomerii care urmează cursurile de formare profesională organizate de noi beneficiază de training de cea mai înaltă calitate, după o curicullă modernă şi cu instructori acreditaţi. Organizaţiile interesate au oportunitatea de a selecta personal bine pregătit din sutele de persoane ce au finalizat cursurile de calificare sau recalificare” -Romulus Niţă, Manager de Proiect, Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA”.

Cursurile programate deja se desfăşoară din decembrie 2010 până în mai 2011. Urmează ca în anii doi şi trei de implementare a proiectului să se organizeze alte sesiuni de cursuri de formare profesională şi iniţiere TIC. Proiectul îşi propune să instruiască 1.050 de şomeri tineri, şomeri de lungă durată şi şomeri de peste 45 de ani şi să îi integreze pe piaţa muncii, acoperind nevoile de angajare ale companiilor private, instituţiilor de stat şi organizaţiilor non-guvernamentale din zonele vizate. Organizaţiile care au nevoie de personal specializat pe un domeniu specific sunt invitate să contacteze Centrele Regionale de Formare Profesională a Adulţilor din Vâlcea, Călăraşi şi Teleorman sau să ne trimită un email la adresa alfa@cartel-alfa.ro pentru a solicita organizarea de viitoare cursuri gratuite de specializare potrivit necesităţilor specifice domeniului de activitate.

Pe baza deficitului de forţă de muncă identificat şi a interesului ridicat al şomerilor pentru cursurile de calificare/recalificare, până în prezent au fost organizate sesiuni de formare în localităţile Râmnicu-Vâlcea, Târgu Jiu, Călăraşi, Slobozia, Turnu Măgurele, Comuna Sfinţeşti, comuna Islaz şi Bucureşti.
Proiectul „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest” formează gratuit personal calificat în judeţele Vâlcea, Călăraşi, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş, Ilfov, Gorj, Ialomiţa şi Bucureşti. Cursurile de calificare sau recalificare predate respectă standardele europene de calitate şi îşi propun susţinerea angajatorilor în selectarea de personal specializat.

Proiectul „Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în regiunile Sud Muntenia şi Sud-Vest” este cofinanţat din Fondul Social European prin “Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013” – „Investeşte în oameni!” şi a debutat la data de 01.06.2010 având o perioadă de implementare de 36 luni, cu o valoare de 13.506.130 lei.

Proiectul este implementat de Conferinţa Naţională Sindicală „Cartel ALFA”, în calitate de solicitant şi Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, Centrul de Formare profesională a Adulţilor Călăraşi, Centru Regional de Formare Profesională a Adulţilor Teleorman, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de muncă şi SIVECO Romania SA, în calitate de parteneri.

AtaşamentMărime
Articol ziarul Adevarul angajare personal specializat210.45 KB